Multi-Functional Cilt Bakım Ürünleri Ne Demek?

Multi-Functional Cilt Bakım Ürünleri Ne Demek?

“Multi-functional” birden fazla ürünün özelliğini tek üründe sağlayan ‘’kompleks’’ ürünlere verilen özelliğin adıdır. 

Multi-functional ürünlerin hayatımıza girmesi ile birlikte cildimize kullandığımız tek bir ürünle artık çok daha fazla etki görebiliyoruz. Bu özellik sayesinde cilt bakımında hem zamandan hem maliyetten kazanabilir hem de doğaya verilen zararı azaltabilirsin! 

Aşağıda senin için Cream Co.’nun multi-functional ürünlerini ve cildin için neler yaptıklarını sıraladık!!

Su Bazlı ve Yağ Bazlı Temizlik & Yatıştırma & pH Dengesi


Face Cleanser cilt ile uyumlu pH değeri ile cildi kurutmadan, makyajı, güneş koruyucuyu, yağı ve kiri etkili bir şekilde temizlerken aynı zamanda cildi sakinleştirmeye, yatıştırmaya ve beslemeye yardımcı olur. Tek adımda çift aşamalı temizlik sağlar!


Akne ve Leke Karşıtı & Parlaklık & Cilt Yenileme


Yaz/kış kullanıma uygun, güçlü peeling etkisi gösteren, cilt tonu eşitliği sağlayan AHA / BHA Vitamin C Daily Toner cildin yenilenme sürecini hızlandırmayı, cildi pürüzsüzleştirmeyi ve aydınlatmayı destekler. Cildi derinlemesine temizler ve arındırırken, nem ve yağ dengesini sağlamak ve lekelerin görünümünü azaltmak için güçlü bir bakım uygular. 


Nem & Canlılık & Dolgunluk


Cildi nemlendiren, dolgunlaştıran ve canlandıran Hyaluronic Acid & Peptide Serum kolajen üretimini destekler, yağ dengesi sağlar ve cildi çevresel faktörlere karşı korumaya, nemli ve ışıltılı bir cilt oluşturmaya yardımcı olur.


Pürüzsüzlük & Gözenek Sıkılaştırma & Cilt Yenileme




Çoklu AHA konsantresi içeren güçlü ama nazik Perfecting AHA Complex Serum pürüzsüz bir cilt dokusu, eşit cilt tonu ve lekesiz, parlak bir cilt oluşturmaya yardımcı olur. Siyah nokta ve akne oluşumunu önler, gözenekleri küçültür ve pürüzsüz bir görünüm sağlarken hücre yenilenmesine yardımcı olur.

Onarım & Cilt Bariyerini Yenileme & Cilt Tonu Eşitleme


Cilt bariyerini yenileyerek onarılmasına yardımcı olan SOS Serum akne, hiperpigmentasyon, renk değişimleri, koyu lekeler, düzensiz cilt tonu ve dokusu ile savaşır. Cilt bariyerini yeniler ve onarırken cildin nem ve yağ dengesini sağlar.


Nem & Canlılık & Aydınlatma


Su bazlı, cilt dokusunu pürüzsüzleştiren Moisturizer yoğun ama ağırlık yapmadan cildin nem dengesini sağlar, cildi canlandırmaya ve cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olur. Antioksidan bakımı sağlarken cildi aydınlatır ve cildi çevresel faktörlere karşı korumaya yardımcı olur.

Nem & Yaşlanma Karşıtı & Sebum Dengesi  


50+ SPF Broad Spectrum Sunscreen cildin UVA-UVB ışınlarına ve mavi ışığa karşı korunmasına yardımcı olurken hafif, kadife bitişli ve kolay emilen formülü ile ciltte beyazlık ve yağlılık bırakmaz. Cilt tonunu eşitlemeye yardımcı olur ve UV ışınlardan kaynaklı erken yaşlılık belirtilerine karşı cildin savunma bariyerini güçlendirmeyi destekler. Tüm bunları gerçekleştirirken aynı zamanda cildi nemlendirir ve sebum dengesi sağlar.

Nem & Yaşlanma Karşıtı & Cilt Tonu Eşitleme



Hibrit güneş koruyucu ve cilt tonu eşitleyicisi olan 50+ SPF Broad Spectrum Color Corrector Sunscreen renk eşitleyici ve doğal kapatıcı kapsüllü pigmentler ile cilt tonuna uyum sağlar, cildi UVA-UVB ışınlarına ve mavi ışığa karşı korur ve hafif, ışıltılı bitişli ve kolay emilen formülü beyazlık ve yağlılık bırakmaz. Cildi nemlendirir, sebum dengesi sağlar ve erken yaşlılık belirtilerine karşı cildin savunma bariyerini güçlendirmeyi destekler.


‘’Multi-functional’’ ürünler sayesinde çok etkili, hızlı, kullanımı kolay ürünlerle sağlıklı ve parlak bir cilde sahip olmak çok kolay!